Behandelingen in onze tandartspraktijk in Den Haag

In onze tandartspraktijk in Den Haag, kunt u terecht voor een breed scala aan behandelingen. Wij raden u aan om regelmatig bij de tandarts te komen voor een controle van uw gebit op o.a. gaatjes en tandsteen. Tijdens de behandeling geven wij u instructies, zodat u een zo optimaal mogelijke reiniging van uw gebit thuis kunt uitvoeren. Worden er tijdens de behandeling problemen ontdekt dan maken wij graag een afspraak met u voor een vervolgbehandeling.

Bent u nog geen patiënt, dan kunt u eerst het formulier invullen. Als u een bestaande klant bij ons bent, dan kunt u gelijk een afspraak maken.

Het team van Multi Dental is gespecialiseerd in onderstaande behandelingen:

Implantaten

Implantaten zijn kunstwortels die van titanium worden gemaakt. Hierop wordt een kroon, brug of kunstgebit geplaatst. Een implantaat is een vervanging voor de natuurlijke wortel die in het kaakbot vastgegroeid is en uw tanden en kiezen op hun plaats houden. Dankzij de implantaten kan u als patient probleemloos eten en voluit lachen en praten.

Klikgebit

Het klikgebit op basis van implantaten, dat onder de basisverzekering valt, is zo veel beter dan de traditionele kunstgebitten. De grote voordelen ervan zijn dat de tanden voelen en ogen als natuurlijke tanden, het gebit rotsvast op zijn plaats blijft en het resultaat natuurlijk en esthetisch is. Meer informatie over het klikgebit kunt u vinden op onze andersite www.klikgebit-kunstgebit.nl

Schroefgebit

Een schroefgebit is een volledige gebitsprothese die met behulp van schroefjes permanent wordt bevestigd op vier implantaten. Het gebit zit rotsvast en voelt daardoor aan als het ‘eigen’ gebit’.

Orthodontie

Orthodontie is een onderdeel van de tandheelkunde dat zich richt op het verplaatsen van tanden en kiezen zodat deze op de juiste plaats in het kaakbot komen te staan. Ook de groei van sommige botstructuren van de kaken kan met orthodontische behandelingen worden beïnvloed, mits dat op de juiste tijd gebeurt. MultiDental is gespecialiseerd in het plaatsen van beugels om tanden en kiezen weer recht te zetten, zowel bij jongeren als ouderen.

Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde is een vakgebied binnen de tandheelkunde waarin het uiterlijk van het gebit met tandheelkundige hulpmiddelen verfraaid wordt. Er kan gebruik worden gemaakt van tandkleurige vulmaterialen, kronen en facings waarmee verbeteringen in vorm, stand en kleur van de tanden en kiezen kunnen worden gemaakt. Ook het bleken van verkleurde tanden en kiezen valt onder esthetische (of cosmetische) tandheelkunde.

Snurken / apneu

Apneu en snurken behoren tot de ”slaapgebonden ademhalings- stoornissen”. Dit zijn afwijkingen van het ademhalingspatroon die zich alleen tijdens de slaap voordoen. Een apneu is een pauze van de ademhaling van meer dan 10 seconden. Bij een klein deel van de snurkende mensen is de keelholte zo nauw dat het zachte gehemelte met de huig en de keelwand af en toe helemaal tegen elkaar aan worden gezogen. Hierdoor ontstaat een totale afsluiting van de luchtweg. De ademstilstand die daarop volgt kan soms dertig seconden of langer duren. Belangrijk om te weten is dat door zo’n afsluiting géén gevaar bestaat voor verstikking! Het door Multi Dental verstrekte snurkPLAN Orthese helpt u op een vriendelijke manier van uw snurkprobleem af.