Spoedreparatie kunstgebit en klikgebit buiten kantooruren.

Speciaal voor spoedreparatie aan uw kunstgebit of klikgebit is Multi dental geopend buiten kantooruren. 

Kunt u niet meer kauwen, lachen of praten omdat uw gebitsprothese gebroken is?

Protheses zijn over het algemeen van zeer goede kwaliteit toch kan het voorkomen dat uw kunstgebit kapot gaat. Wij begrijpen dat dit zeer vervelend is en u wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer kunnen eten, lachen en praten. Met een tand uit uw kunstgebit, een gebroken klikgebit of een losgeraakte prothese is dat uiteraard niet mogelijk. Daarom kunt u terecht bij onze tandartspraktijk in Den Haag voor spoedreparaties aan uw prothese buiten de kantooruren om.
In de avond en op zaterdag bent u van harte welkom bij onze tandartspraktijk in Den Haag voor spoedreparaties aan uw kunstgebit.
Voor de spoed kunstgebit reparatie service kunt u contact opnemen met onze tandtechnicus, Liya Poyraz .
Telefoonnummer: 0618920144.
Belangrijk dit telefoonnummer is alleen voor spoedreparaties aan uw kunstgebit of klikgebit. Voor alle andere klachten kunt u terecht bij de spoedgevallendienst van tandartsen in Den Haag. Telefoonnummer: 070 311 03 05

Heeft u geen spoedreparatie aan uw kunstgebit nodig?

Maar wilt u wel een aanpassing aan uw kunstgebit, een nieuw klikgebit of uw prothese laten repareren?
Dan bent u ook tijdens kantooruren van harte welkom bij onze tandartspraktijk in Den haag.
Tandartspraktijk Multi dental onderscheidt zich van andere tandartspraktijken door ons eigen tandtechnisch laboratorium.
Onze tandtechnici  werken nauw samen met de tandartsen, kleine gebreken kunnen vaak direct verholpen worden omdat wij alles onder een dak hebben. Dat is wel zo makkelijk, u kunstgebit is klaar terwijl u wacht. 
Bij een reparatie hoort reiniging van het kunstgebit. Deze service bieden wij geheel gratis aan. Na de reparatie wordt uw kunstgebit gepolijst en maken wij het schoon.

Wist u dat reparaties aan een volledig klikgebit voor 92% vergoed worden door de zorgverzekeraar? 
Voor de vergoeding van de kosten voor een volledig kunstgebit moet u wel eerst aanspraak maken op uw eigen risico. En voor reparaties buiten kantooruren gelden andere tarieven en is de vergoeding afhankelijk van de zorgverzekeraar.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie?
Wij zijn maandag tot vrijdag bereikbaar op telefoonnummer: 070 361 41 91

Of vul het contact formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht