Midden in Scheveningen, in de haven, schrijft MultiDbehandelkamer Tandarpraktijk scheveningenental een nieuw hoofdstuk in hun 17-jarige geschiedenis van uitzonderlijke tandzorg. Deze gerenommeerde tandartspraktijk heeft recentelijk hun service naar een hoger niveau getild door nu ook op zaterdagen en donderdagavonden open te zijn, een zet die de toegankelijkheid van tandzorg voor alle inwoners van Scheveningen en Den Haag aanzienlijk vergroot.

Flexibiliteit in lijn met veranderende behoeften van de patiënten

Het moderne leven kent zijn uitdagingen, en Multi Dental lijkt dat volledig te begrijpen. Of patiënten nu gebonden zijn aan hun kantoorbaan, tijd doorbrengen met hun kleinkinderen of andere verplichtingen hebben, deze praktijk maakt het makkelijker dan ooit om kwalitatieve tandzorg te krijgen.

Tandheelkunde van de Toekomst

Wat Multi Dental zo bijzonder maakt, is hun toewijding aan innovatie. Door te investeren in de nieuwste technologieën, zoals 3D-printing en geavanceerde scans, bieden zij:

  • Ongeëvenaarde Precisie: Gedetailleerde scans voor behandelingen die echt op maat gemaakt zijn.
  • Comfort zonder Angst: De nieuwste technieken zorgen ervoor dat angst voor het tandartsbezoek tot het verleden behoort.
  • Snelle en Efficiënte Zorg: Dankzij 3D-technologie worden wachttijden verkort, wat resulteert in meer tevreden glimlachen.

De Persoonlijke Touch Blijft Centraal

Ondanks hun uitbreidingsplannen, met een aankomende toevoeging van een naburig pand, behoudt Multi Dental zijn hartelijke en persoonlijke aanpak. Elke patiënt wordt hier werkelijk gewaardeerd en gekend. Dit is zo bijzonder dat patiënten vaak, als blijk van waardering, zelfgebakken lekkernijen of andere traktaties meenemen voor het team van Multi Dental. Een authentiek gebaar dat de sterke band tussen de praktijk en haar patiënten onderstreept.

Voor inwoners van Scheveningen en Den Haag die op zoek zijn naar een tandartspraktijk die werkelijk het verschil maakt, lijkt Multi Dental de perfecte keuze. Hun deskundige team staat klaar om elke bezoeker de beste zorg te bieden. Voor afspraken of meer informatie kunnen geïnteresseerden direct contact opnemen met de praktijk. Bij Multi Dental ligt de focus op de glimlach van elke patiënt!

Multi Dental is aangesloten bij KNMT en NVOI. Zij maken voornamelijk gebruik van Strauman producten en 3D en heeft 7 BIG geregistreerde medewerkers.