Innovatie in Patiëntenzorg

Bij Multi Dental zetten we ons voortdurend in voor de verbetering van patiëntenzorg en het toepassen van innovatieve technologieën. Ongeveer 9 maanden geleden kozen we voor een significante stap: de integratie van het EMS-apparaat (Electro Medical Systems) in onze praktijk.

De Kracht van EMS-Technologie

Dit apparaat, een baanbrekende ontwikkeling in tandheelkundige reiniging, gebruikt ultrasone technologie. Het verwijdert tandplak en tandsteen efficiënt, wat leidt tot een grondigere en snellere reiniging. Vooral, onze patiënten merken een aanzienlijke vermindering van gevoeligheid, omdat het EMS-apparaat geen koud water gebruikt – een veelvoorkomende oorzaak van ongemak bij traditionele reinigingen.

Positieve Ervaringen van Patiënten

De reacties van onze patiënten zijn zeer positief. Velen vinden de behandeling comfortabeler. Een veelgehoorde opmerking is: “Ik kan nu bijna in slaap vallen tijdens de behandeling!” Dit bevestigt dat we een goede keuze hebben gemaakt, zowel voor het comfort van onze patiënten als voor de effectiviteit van de behandelingen.

Een Prettige Tandartservaring

Wij geloven dat een bezoek aan de tandarts prettig en ontspannend moet zijn. Met EMS-technologie hebben we dit doel bereikt. De behandelingen zijn efficiënt, minder gevoelig en zorgen voor een diepere reiniging, wat bijdraagt aan de algehele mondgezondheid.

Ervaar het Zelf bij Multi Dental

Nieuwsgierig naar het gevoel van een reiniging met EMS? Zoek je een schone mond op een comfortabele manier? Maak een afspraak bij onze gespecialiseerde preventieassistenten en ervaar zelf het verschil. Wij zijn trots op het aanbieden van deze geavanceerde technologie en laten u graag zien hoe tandheelkundige zorg snel, comfortabel en effectief kan zijn.